27 Şubat 2012 Pazartesi

ARAÇ KİRALAMA ÖNERİLERİ

Rezervasyon koşullarınızı anladığınızdan emin olun. Rezervasyon iptalinde ceza uygulanıyor mu?

Ek sürürücüler için ücret alınıyor mu ve isimleri sözleşmede belirtilmeli mi?

İller arası seyahat için herhangi bir kısıtlamanın olup olmadığını sorun. Kendi güvenliğiniz için, aracın bozulması halinde şirketin hangi illerde ofisi olduğu öğrenin.

Kiralama sözleşmesine diğer ek şoförleri demutlaka ilave edin. Sözleşmeye dahil olmayan birine aracınızı kullandırmanız halinde, sözleşmenin geçerliliğini tehlikeye atabilirsiniz.

Tek yön kiralamalar için teslimat ücretleri hakkında bilgi sahibi olun, bunlar çok yüksek olabilir.

Ne kadar süreli kiralamak istiyorsunuz? Bir haftadan az bir süre için, büyük bir kiralama firması ile en iyi şekilde çalışabilirsiniz. Bir hafta veya daha uzun süreler için ise yerel şirketlerden veya araba satıcılarından daha iyi fiyat alabilirsiniz. Fakat fazla kilometre yapmayı planlıyorsanız, özellikle yerel şirketlerin arabanızın bozulması veya kaza yapmanız halinde destek hizmeti sözleşmesini iyice inceleyin.

Havaalanında kiralanan araçların havaalanı vergileri veya ek ücrete (bunlar sözleşmenizdedir) tabi olduğunu unutmayın. Aracınızı havaalanı dışında bir yerden alarak ek ücretten tasaruf ederken, kiralama ofisine ulaşımınızı kendiniz sağlamanız gerekmektedir.

Servis konusunu gözardı etmeyin; eğer daha önce etkin servisi veya size araç yönlendirmesi nedeniyle bir şirket ile iyi bir tecrübeniz olmuş ise tekrar onlarla çalışın. Daha küçük bağımsız şirketler, çok düşük fiyatlar veya bulunması zor, egzotik arabalar sunması nedeniyle size cazip gelebilir. Size ne gibi yol-bakım hizmetleri sunduğunu araştırın kiralık aracınız bozulduğunda, tüm masrafları kendi cebinizden ödeme durumuna düşmek istemezsiniz.

http://www.rentacaristanbul.biz

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder